Cross en Sheaffer

0 Producten

Over Cross

De onderneming A.T Cross is een groot internationaal fabrikant van fijn schrijfinstrumenten, uurwerken en persoonlijke accessoires. De producten van Cross worden wereldwijd via exclusieve winkels aan de geschenkenmarkt voor consumenten verkocht. Schrijfinstrumenten, uurwerken en persoonlijke accessoires worden aan de zakelijke geschenkenmarkt verkocht via een netwerk van ondernemingen die gespecialiseerd zijn in beloningsprogramma's.

Al meer dan 166 jaar vindt Cross schrijfinstrumenten telkens opnieuw uit en combineert zij vernuft in design met vakmanschap van juweelkwaliteit. Wij waren Amerika's eerste fabrikant van hoogwaardige schrijfinstrumenten en dat betekent dat wij al lange tijd pennen maken waar mensen gebruik van maken, van afhankelijk zijn en van genieten.

Maar we zijn niet het meest trots op wat er allemaal is veranderd in de 160 jaar dat we bestaan. We zijn trots op wat er niet is veranderd.Ons hoofdkantoor bevindt zich nog steeds in het mooie Providence, Rhode Island. A.T. Cross is er trots op dat het nog steeds deel uitmaakt van de gemeenschap die we hebben helpen opbouwen. En we maken nog steeds producten die hun gelijke in kwaliteit en waarde niet hebben, één per keer en met de hand, net als Richard Cross dat deed.
Blijf op de hoogteOntvang als eerste het laatste nieuws
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »