Agenda/leren organizer met gratis vulling 2018 en 2019

98 Producten
Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

Leren agenda's met gratis jaardoos 2018 en 2019

De agenda om uw leven georganiseerd te houden!

Organizers en Agenda’s

De agenda’s en organizers van Lederonline helpen u, uw leven georganiseerd te houden. Wij hebben agenda’s en organizers van leer en kunstleer in allerlei maten met uitwisselbare inhoud. Ook voor de inhoud van deze prachtige agenda’s kunt u bij ons terecht. Organizers met ringband en agenda’s met eenvoudig verwisselbare jaarinhoud in de mooiste dessins en met magneet- of druksluiting.

Een agenda is niet weg te denken op uw werkplek of gewoon thuis. Even snel de afspraak noteren of een notitie van een actie die u niet mag vergeten.

Om de leren of kunstlederen agenda iets extra persoonlijks te geven, kunt u deze bij ons laten graveren met uw naam of logo van uw bedrijf, of een persoonlijke tekst. Een mooi geschenk voor zakenrelaties of voor uw medewerkers. Op een prettige subtiele manier zal de gebruiker van de agenda aan uw gift en aan u herinnerd worden. Per stuk te bestellen maar ook in grote aantallen. Neemt u gerust met ons telefonisch contact op 0411-688590 of mailt u ons op klantenservice@lederonline.nl Wij bieden wij u  interessante kortingen. Vanaf 10 stuks graveren wij gratis uw naam, logo of persoonlijke tekst.

De merken Brepols en Kalpa zijn in deze series sterk vertegenwoordigd. Ze hebben een mooie lijn en zijn in alle gebruikelijke formaten verkrijgbaar. De mini-agenda, de junior agenda, de standaard agenda, de senior agenda, de A5-agenda  maar ook in A4 formaat kunnen wij deze mooie agenda’s in leer en kunstleer aanbieden.

Bestel bij Lederonline met gratis verzending,  24 uurslevering, niet goed, geld terug, 2 jaar garantie en de mogelijkheid om uw agenda te laten graveren met logo of naam. Wij wensen u veel plezier bij het ontdekken van het grote assortiment agenda’s en organizers van Lederonline.

Blijf op de hoogteOntvang als eerste het laatste nieuws