• Gratis verzending NL vanaf EUR 30
  • Voor 16 uur besteld, zelfde werkdag verzonden.
  • Webwinkel sinds 1998 !

9.5 / 10939 Klant beoordelingen

Brepols

4 Producten


Seen 4 of the 4 products

Brepols collectie

Bij Lederonline verkopen we populaire Brepols agenda’s, agendavullingen en schrijfmappen. Alle producten van dit mooie merk hebben een unieke look en feel. Professionele producten die uitblinken in functionaliteit en bekleed zijn met een kunstlederen kaft. Als we Brepols in een paar woorden zouden samenvatten, dan is het: een lange geschiedenis, met het oog op duurzaamheid en innovatie.

Brepols, de marktleider in agenda's

Brepols groeide de afgelopen decennia uit tot de marktleider voor het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van agenda’s. Ze produceren kwaliteitsproducten die ingericht zijn voor dagelijks gebruik. Een Brepols agenda staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid met een stijlvol design.

De baseline van Brepols luidt: ‘Neem de tijd’. Via hun producten bieden ze u doordachte tools aan om uw tijd beter in te delen en te organiseren. Zo helpt Brepols u om uw hoofd leeg te maken en meer tijd te besteden aan de echt belangrijke zaken in het leven.

Naast agenda's produceren ze kalenders, notebooks, schrijfmappen, fotoalbums en vele andere producten. Brepols gelooft rotsvast in de toekomst van papier.

Authentiek Belgisch vakmanschap sinds 1796

Brepols kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot in 1796. Om de Franse bezetter te ontvluchten, trekken de Leuvense drukker Pieter Corbeels en zijn drukkersgast, Philippus Jacobus Brepols, dat jaar naar het Kempense Turnhout. Hun vlucht zal de drukkersgeschiedenis veranderen. Ze groeiden al snel uit van stadsdrukker, tot internationale exporteur. Bij Brepols zit papier in het DNA. 

Duurzaamheid

Dat papier in het DNA zit bij Brepols is aan alles te merken. Brepols richt zich ook op de toekomst met hun producten. Zo maken ze gebruik van FSC-gecertificeerd papier dat op een verantwoorde manier verwerkt wordt. Daarnaast gaan de producten van Brepols lang mee. Neem de Brepols agenda’s. De omslag is her te gebruiken, waardoor u elk jaar alleen een navulling nodig heeft.

Brepols agenda 2024

De Brepols agenda 2024 is met de nieuwe schoolperiode uiteraard weer te vinden in ons assortiment. Evenals de 2024 navullingen. Met een 2024 navulling gaat u georganiseerd, planmatig en doeltreffend 2024 in!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0