Betaalmethoden en betaalvoorwaarden

Veilig betalen bij Lederonline Achteraf Betalen

Bij Lederonline kunt u online bestellingen maar liefst op 5 manieren betalen.

1. iDEAL (voor de Nederlandse klanten)
Ideal is de allernieuwste manier om veilig en gemakkelijk te betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U klikt op de iDEAL-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden direct door uw bank geïnformeerd, zodat uw bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

2. Bancontact/Mister Cash (voor de Belgische klanten)
Bancontact/Mister Cash is de allernieuwste manier om veilig en gemakkelijk te betalen in België. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met Bancontact/Mister Cash wilt betalen. U klikt op de Mister Cash-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat uw bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

3. Credit card
Bij Lederonline kunt u betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard/Mastercard Securecode en Verified by Visa zowel voor onze Belgische en Nederlandse klanten. Zodra de autorisatie van uw betaling is goedgekeurd door Paysquare, wordt de bestelling verzonden. Dit kan iets langer duren dan bij een Ideal-betaling. Zodra wij akkoord hebben op de creditcardbetaling, ontvangt u van ons een mail dat uw bestelling is voldaan.

4. Bank- / giro overschrijving voor Nederlandse en Belgische klanten
U verzoekt uw bank door middel van een overschrijvingsformulier of via een elektronisch overschrijvingsformulier het factuurbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer 
NL76RABO 0340 690 720 t.n.v. Lederonline onder vermelding van uw bestelnummer, na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling direct verzonden.


5. Achteraf betalen
Bij Lederonline kunt u ook kiezen voor achteraf betalen. De kosten voor deze optie zijn €3,95. Gegraveerde en/of bedrukte artikelen kunnen in geen enkel geval door de klant geretourneerd worden. De achteraf betaling via Billink zal in alle gevallen voldaan moeten worden.


Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Lederonline
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst via Ogone (Credit card, Ideal of Mr. Cash), wordt gebruik gemaakt van een zeer veilige en bewezen techniek; de Secure Socket Layer. Met SSL worden gegevens gecodeerd die via de SSL-verbinding worden verzonden. Zowel Firefox, Chrome, Safari en Internet Explorer ondersteunen SSL.

Kortingsacties zijn niet geldig in combinatie met de actie "vanaf 10 stuks gratis gravering".

Blijf op de hoogteOntvang als eerste het laatste nieuws
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »