• Gratis verzending NL vanaf EUR 30
  • Voor 16 uur besteld, zelfde werkdag verzonden.
  • Webwinkel sinds 1998 !

9.5 / 10939 Klant beoordelingen


Verzenden & retourneren

Verzenden binnen Nederland
De bij Lederonline gekochte artikelen worden normaliter binnen 24 uur door PostNL of DHL/DPD bezorgd. Besteld vóór 16.00 uur, wordt deze dezelfde werkdag verstuurd. Dit geldt niet voor gegraveerde of bedrukte artikelen, hiervoor geldt ± 2/3 extra werkdagen. 24-uur levering is uitsluitend op werkdagen en niet op zon- en feestdagen. 24-uur levering is geen garantie, er kan bij vervoer van pakketten door een onvolkomenheid vertraging ontstaan.

Wanneer u op het moment van bezorging niet thuis bent, zal de bezorger het pakket de volgende dag opnieuw aanbieden. Mocht u onverhoopt dan ook niet aanwezig zijn, dan zal de bezorger een bericht voor u achterlaten, hoe u de bezorging/afhaling wenst. Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verwerkt en verzonden.

Verzenden België
Na ontvangst van uw betaling wordt het pakket binnen ca. 2 werkdagen door PostNL bij u bezorgd. Wanneer u op het moment van bezorging niet thuis bent, zal de bezorger het pakket de volgende dag opnieuw aanbieden. Mocht u onverhoopt ook dan niet aanwezig zijn, dan zal de chauffeur een bericht voor u achterlaten, hoe u de bezorging/afhaling wenst.

Retourneren
U mag een geleverd bestelling tot en met 10 dagen na ontvangst aan Lederonline terugzenden in de originele verpakking of in een deugdelijke andere verpakking. Het pakket dient door u voldoende gefrankeerd te worden. Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd. De retourkosten worden niet vergoed.

Lederonline vergoedt het aankoopbedrag aan de consument onverwijld doch binnen 3 werkdagen volgend op de dag waarop de retourzending in goede orde (ongebruikt en in nieuwstaat) is ontvangen. Lederonline gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Een retour pakket kunt u afgeven bij een PostNL afgiftepunt bij u in de buurt. U kunt uw retour melden door in te loggen op uw account en uw retour aan te melden. Uiteraard kunt u ons ook mailen op [email protected]

Artikelen die nadrukkelijk uitgesloten zijn van herroepingsrecht, zijn alle artikelen die voor u gedrukt of gegraveerd zijn alsmede producten in de Sale.

Retouradres is:

Kloosterweg 39, 4317 NE te Noordgouwe (Nederland)

Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen:

Formulier voor herroeping

 

Aan:

Lederonline

Kloosterweg 39

4317 NE  Noordgouwe


mail: [email protected]

================================================================ 

Hiermee wordt de overeenkomst betreffende de aankoop van het/de volgende artikel(en) herroepen:

 

-         Door u ontvangen op:

-         Uw naam:

-         Uw ordernummer:

-         Uw bankrekeningnummer:

-         Uw handtekening:

 

 

Let op!

Artikelen in de sale, alsmede gegraveerde/bedrukte artikelen kunnen niet worden geretourneerd of geruild.

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.  

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0