Over ons

Lederonline en haar producten

Lederonline betrekt de beste ledersoorten direct uit het Verre Oosten, Duitsland en Italië. Bij professionele lederlooierijen wordt het leder behandeld en geverfd, conform de meest geavanceerde methodieken. Aangezien Lederonline kan opereren zonder tussenkomst van derden, zijn wij in staat, u de hoogste kwaliteit voor de allerlaagste prijs aan te bieden. Lederonline is één van de eerste webwinkels in Nederland met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van lederwaren voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. In onze webshop vindt u een zeer uitgebreid assortiment, van o.a. schrijfmappen, organizers, agenda's, tabletmappen, businesstassen, westernbags, riemen, damestassen, lederaccessoires etc.

Leer is een natuurproduct, een levend materiaal dat ademt en flexibel is. De zichtbare nerven, poriën, littekens, insectenbeten en lichte sterkte- en kleurverschillen in de huid typeren de echtheid van uw product. Dit zijn geen materiaalfouten. De natuur heeft hier eenvoudig haar handtekening achtergelaten.

Lederonline is gevestigd in Noordgouwe, Kloosterweg 39, 4317 NE en is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder dossiernummer 74459422. In België gevestigd op Industrieterrein "Zwaarveld" 17, 9220 HAMME België

Bankrekeningnummer Nederland:
Iban: NL76RABO0340690720

BTW-nummer: NL001814671B21

Blijf op de hoogteOntvang als eerste het laatste nieuws
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »