Over ons

Lederonline en haar producten

Lederonline betrekt de beste ledersoorten direct uit het Verre Oosten, Duitsland en Italië. Bij professionele lederlooierijen wordt het leder behandeld en geverfd, conform de meest geavanceerde methodieken. Aangezien Lederonline kan opereren zonder tussenkomst van derden, zijn wij in staat, u de hoogste kwaliteit voor de allerlaagste prijs aan te bieden. Lederonline is één van de eerste webwinkels in Nederland met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van lederwaren voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. In onze webshop vindt u een zeer uitgebreid assortiment, van o.a. schrijfmappen, organizers, agenda's, tabletmappen, businesstassen, westernbags, lederen jassen, riemen, damestassen, lederaccessoires etc.

Leer is een natuurproduct, een levend materiaal dat ademt en flexibel is. De zichtbare nerven, poriën, littekens, insectenbeten en lichte sterkte- en kleurverschillen in de huid typeren de echtheid van uw kledingsstuk. Dit zijn geen materiaalfouten. De natuur heeft hier eenvoudig haar handtekening achtergelaten.

Lederonline is gevestigd in Boxtel, Halderheiweg 2a, 5282 SN en is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder dossiernummer 17106620. In België gevestigd op Industrieterrein "Zwaarveld" 17, 9220 HAMME België

Bankrekeningnummer Nederland:
Iban: NL20RABO0140125604
Bic:    RABONL2U (Rabobank)

Bankrekeningnummer België:
733-0503705-14 (KBC bank)

BTW-nummer: 152284497b01
Blijf op de hoogteOntvang als eerste het laatste nieuws