Leren bedrukte schrijfmappen

Bedrukte schrijfmappen kopen?

Iedere schrijfmap kan per stuk gegraveerd worden. U ziet deze optie bij het product vermeld staan. Er zijn twee mooie drukmogelijkheden op schrijfmappen en andere leren artikelen. Enerzijds de diepdruk, zoals de Siemens foto hieronder. Deze schrijfmappen heeft Lederonline voor Siemens geproduceerd en hier is een logostempel voor gemaakt. Dit is een mooie optie als u veel mappen nodig heeft. Uitgaande van 1 map of enkele stuks is graveren de beste optie. Zie hieronder de foto van Rotom met gravering. 


Alle door ons aangeboden artikelen kunnen van uw logo worden voorzien, middels een gravering of een mooie diepdruk. Een relatie een mooie schrijfmap met uw logo aanbieden, is een subtiel geschenk. Uw klant zal de bedrukte schrijfmap iedere dag gebruiken en onbewust, op een prettige manier aan uw bedrijf herinnerd worden. De schrijfmappen van de door ons aangeboden merken zoals Burkely, Greenburry, Kalpa, Bags for Living, zijn merken die met alle plezier worden gebruikt en die jaren meegaan. Voor meer informatie bel of mail ons; tel 0111-850555 mail: klantenservice@lederonline.nlBlijf op de hoogteOntvang als eerste het laatste nieuws
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »